English
Начало Програма Лектори Регистрация Спонсорство Партньори Участници Галерия Презентации Контакти
Робърт Болтън
Робърт е партньор в Глобалния център за експертиза в областта на HR Трансформациите на KPMG. Центърът е стратегическа инвестиция за KPMG, целяща да даде висококласни HR решения на глобалните клиенти на компанията.

Робърт успешно разработва и въвежда методологии, създадени, за да конфигурират HR функцията, така че тя да може да докаже добавената стойност, която носи на организацията. Обикновено HR Трансформацията се фокусира само върху ефективност и ефикасност, докато подходът на Робърт включва и стратегическата добавена стойност. Подходът е прилаган успешно в Telefonica 02, National Grid, Mubadala и BP.

Робърт ръководи работата в Telefonica 02 за въвеждане на измерителна рамка за HR, разработена така, че да хвърли светлина върху програмата за управление на хората и да осъществи промяна от транзакционни към предвидими измерители.

Робърт има над 20-годишен опит в тази сфера като HR Директор на корпоративно ниво за Nationwide Building Society, а след това и като част от екипа на KPMG.

Работил е в различни индустрии, като е реализирал проекти, фокусирани върху хората и промяната:
- Одит на HR функцията в голяма компания от петролния сектор. Проектът води до разработването и въвеждането на нова ориентирана към целите HR функция, включваща глобален модел за предоставяне на услуги, който сега носи стратегическа добавена стойност;
- Робърт ръководи проект за развиване и въвеждане на глобален HR модел за водеща световна верига хотели;
- Робър ръководи процеса на HR трансформация на Telefonica за цяла Европа. Това включва развитие на бизнес модел, на детайлен HR модел, внедряване на SAP HR система и оптимизиране на HR процесите, създаване на People Services Centre в Дъблин и Европейски центрове за експертиза, разработване на HR Бизнес Партньорство. Робърт печели наградата на MCA за HR Консултант на годината за работата си по този проект;
- Проекти с организации от различни индустрии с фокус върху оптимизирането на HR функцията.
 


©2019 bapm.bg. Всички права запазени.