English
Начало Програма Лектори Регистрация Спонсорство Партньори Участници Галерия Презентации Контакти

Защо някои организации създават иновации постоянно, докато повечето не успяват? Може би смятате, че ключът към иновациите е в привличането на необикновено креативен талант? Или в правенето на правилните инвестиции? Или в разрушаването на организационните силози? Всичко това може и да помага, но има един-единствен начин да осигурите на компанията си устойчива иновативност - трябва да се превърнете в неин много специален вид лидер.

За тези специални лидери Българска асоциация за управление на хора организира своята I-ва конференция за управление на хора. Темата е "Иновации в управлението на хора". Датата - 13 ноември, мястото - хотел "София Балкан".

Конференцията е формат, продължаващ и надграждащ традиционния есенен HR форум на асоциацията. С оглед да бъде полезно както на HR мениджъри и експерти, така и на други функционални мениджъри, програмата на събитието ще предложи баланс между нови концепции за управлението на хора и конкретни иновативни практики. Водещи лектори от Европа и САЩ ще споделят своите виждания, идеи и проучвания. Ще почерпим опит и от най-добрите в световен план компании.

I-вата конференция за управление на хора ще бъде ново интересно предизвикателство, стъпващо на стабилна основа. То е подходящо както за HR мениджъри и експерти на различни нива, така и за мениджъри от други сфери, за които управлението на хора също е критично важно за успеха им като ръководители.

Очакваме ви!


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.